Spagetti med tomatsås

  • 4 portioner
  • 30 minuter
  • 14 ingredienser
  • Lunch
  • Middag

Spaghetti i härlig tomatsås med smak av vitlök, rött vin, oregano och basilika. Toppa med riven parmesanost och några droppar olivolja. Perfekt till både vardag och helg!

Ingredienser

Tomatsås:

Spagetti:

Gör så här:

1

Hetta upp oljan i en kastrull och fräs löken någon minut. Tillsätt resten av ingredienserna till såsen utom örterna och låt såsen koka tills den tjocknat, cirka 25 minuter. Tillsätt oregano och hälften av basilikan.

2

Spagetti: Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Häll av vattnet och rör i olivolja.

3

Blanda pasta, tomatsås, resten av basilikan och parmesanosten

Omdömen

Det finns inga omdömen än, bli medlem och bli den första att ge ditt betyg!