FAQ

Här hittar du svar på våra vanligaste frågor

Jag kan inte logga in, vad ska jag göra?

Om du har skapat ett konto men plötsligt får problem med att logga in kan du återställa ditt konto här..

Vad kan jag förvänta mig som medlem i PerformIQ Life?

PerformIQ Life är en friskvårdsplattform med ditt såväl mentala som fysiska välmående i fokus. Som medlem får du tillgång till ett stort utbud av välbeprövade program för ett bättre välmående.

Vilken nivå passar mig bäst, hur ska jag tänka när jag väljer?

Syftet med våra kurser är att du ska må bra av att genomföra dem. Därför rekommenderar vi våra medlemmar att lägga sig på en nivå där man känner sig bekväm för att allt eftersom kunna utmana sig själv mer. Om du är osäker vilken nivå du befinner dig på så är vårt bästa tips att testa några kurser på varje nivå och därefter avgöra vilken nivå du önskar fortsätta på.

Det fungerar inte att skapa ett konto - vad gör jag för fel?

PerformIQ Life av rekommenderade webbläsare som exempelvis Google Chrome, Safari, Microsoft Edge och Mozilla Firefox. Därför rekommenderar vi våra användare dessa webbläsaren för bästa funktionalitet. Vissa funktioner stöds ej av Internet Explorer. Om du ändå har problem att skapa ditt konto ber vi dig kontakta oss på life@performiq.se.

Finns det några kurser som är särskilt bra att kombinera?

Vårt utbud är uppbyggt på kategori-, nivå- och inspiratörsnivå. Det betyder att du hittar en mängd olika program framtagna för ditt välmående. I plattformen kan du exempelvis kombinera pulshöjande pass med kurser inom kostråd, tips för stresshantering och kurser för ökad rörlighet. Välkommen!

Finns det någon åldersgräns för att bli medlem i PerformIQ Life?

Eftersom du binder dig till en abonnemangstjänst behöver du ha fyllt 18 år för att stå på ett medlemskap. Däremot kan en vän eller målsman som står på ett medlemskap bjuda in dig som sparringpartner.