Broccolisallad med grillad halloumi

  • 4 portioner
  • 24 minuter
  • 12 ingredienser
  • Lunch
  • Middag
  • Mellanmål

Nyttigt och grönt blir ännu godare med en honungssötad vinägrette och rostade cashewnötter

Ingredienser

Dressing:

Gör så här:

1

Koka upp lättsaltat vatten i en rymlig kastrull och koka broccolibuketterna 3-4 minuter. Rosta nötterna i en torr panna. De får färg snabbt, så håll dem under uppsikt.

2

Blanda dressingen. Skiva halloumin och grilla den i grill- eller stekpanna. Lägg broccolin i en stor skål. Strö över nötter, lägg på halloumi och basilikablad. Ringla över vinägretten.

3

Servering: Servera gärna med några stekta korvar

Axplock av omdömen:

av
av Anonym

Matig god sallad med basilika

av Anonym