Tjäna pengar till föreningen genom hälsa för fler

Är ni trötta på att sälja underkläder, lotter och kakor inom föreningen? Anslut din förening till PerformIQ Life och skapa nytta för fler. 40 % av nettointäkterna från de aktivas försäljning går direkt till föreningen/lagkassan. Välkommen till en lite annorlunda föreningspartner.

Vill du ansluta din förening till PerformIQ Life?

Öka välmåendet inom föreningen och tjäna pengar till klubben på samma gång. Vi samarbetar med idrottsföreningar över hela Sverige som alla har en sak gemensamt; viljan att stärka sin egen förening och samtidigt vara med och bygga svenska folkhälsan. Med våra föreningspaket säljer ni digitala paket inom träning, kost och återhämtning och får 40 % av nettointäkterna på all försäljning. Utöver det har vi möjlighet att skräddarsy en egen förenings sida som innehåller unikt material bara för er och era medlemmar.

Nyfiken på att veta mer? Boka möte med oss via knappen nedan eller fyll i kontaktformuläret här.

Projekt Lagkassan

Låt era aktiva hjälpa till att bygga svenska folkhälsan. Testa på att generera intäkter genom något annat än underkläder, kakor och lotter. Anslut din förening till PerformIQ Life och låt era aktiva sälja våra digitala hälsoprogram. 40 % av nettointäkterna från varje såld produkt går direkt tillbaka till föreningen och lagkassan.

Försäljningen kan läggas upp på förenings- eller lagnivå beroende på önskemål. Boka ett möte med oss på PerformIQ Life för att komma i gång.

Hälsa till fler

När vi rör på oss ökar vår syreupptagningsförmåga. Det i sin tur gör att vi orkar mer. En sund livsstil med goda matvanor och aktiv livsstil håller oss friskare, gladare och piggare vilket gör att vi orkar engagera oss mer i vår familj, barnen och deras fritidsintressen.

I vår digitala hälsoplattform kan vi skräddarsy tränings- och hälsoprogram just för dig och din förening. Eller varför inte stärka gemenskapen i vår produkt ”tävla och utmana”? Vi hjälper er att skapa unikt innehåll anpassat för just din förening!

Som medlem hos oss får du

 • Tillgång till över 500 pass och träningsformer.

  Välkommen att köra HIIT-pass, Tabata, styrka, statisk träning, rörlighet, yoga- och meditation och mycket mer.

 • Mental och fysisk utveckling med kända profiler.

  Lär dig hantera stress, motgångar och sömnsvårigheter. Våra coacher hjälper dig att bygga din mentala styrka.

 • Ny inspiration i köket med hundratals recept.

  Välj och vraka bland fräscha, lättlagade och goda recept som både gör- och smakar gott.

 • Anpassad träningsaktivitet efter dina behov.

  Använd dig av hälsokollen eller aktivitetsguiden för att skapa helt anpassade program - just för dig.

 • Motivation till att nå dina mål.

  Det ska vara kravlöst, enkelt och roligt att må bra. Hos oss får du alla verktyg du behöver för att göra just det.