Kycklinglårfilé med ugnsbakade tomater och bönor

  • 4 portioner
  • 30 minuter
  • 10 ingredienser
  • Lunch
  • Middag

Med kycklinglårfiléer kan du variera middagen i det oändliga. Här med vitlök, bönor och tomater.

Ingredienser

Till servering:

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 200°. Fördela tomater och bönor i en ugnsfast form.

2

Blanda olja, citronskal, vitlök, lök, salt och peppar i en skål.

3

Lägg kycklinglårfiléerna i formen och ringla marinaden över kycklingen och grönsakerna.

4

Stek i ugnen tills kycklingen är genomstekt, cirka 25 minuter. Servera med ris eller klyftpotatis.

Axplock av omdömen:

av

Jag lade till timjan och soja till marinaden, öste allt med skyn vid några gånger, höjde upp temperaturen till 225 grader så kycklingen hinner få fin färg