Rispappersrullar med tofu och cashewnötter

  • 6 portioner
  • 40 minuter
  • 18 ingredienser
  • Lunch
  • Middag

Veganska rispappersullar fyllda med tofu, morot, nudlar, salladslök, rättika, böngroddar och cashewnötter. Så goda att doppa i dippsåsen på soja, sweet chili och lime.

Övriga märkningar:

  • Vegetarisk
  • Vegan

Ingredienser

Fyllning

Marinerad tofu

Dippsås

Gör så här:

1

Blötlägg vermicellinudlarna enligt anvisningarna på förpackningen. Skala och skär morot och rättika i tändsticksstora strimlor. Hacka salladslökarna.

2

Skär tofun i skivor och sedan i 5 cm långa strimlor. Blanda soja, sesamolja och ingefära i en bunke och vänd ner tofun.

3

Rosta nötterna i en het torr stekpanna. Låt svalna och hacka dem grovt. Fyll en skål med ljummet vatten och doppa ett rispapper i 10 sekunder.

4

Lägg lite av alla ingredienser till fyllningen mitt på pappret. Vik in båda sidorna mot mitten, rulla sedan ihop till ett litet paket.

5

Blanda sweet chilisås, soja, limesaft och limeskal (endast det gröna).Servera rullarna med dippsåsen.

6

Till servering: Lägg en fylld rulle i ett salladsblad, lägg på koriander och mynta, rulla ihop och doppa i dippsåsen.

Omdömen

Det finns inga omdömen än, bli medlem och bli den första att ge ditt betyg!