Ramen

  • 4 portioner
  • 40 minuter
  • 19 ingredienser
  • Lunch
  • Middag

Vegansk ramenbuljong med nudlar och mycket smak som toppas med Stekt portabello, grönkål, mango och böngroddar.

Övriga märkningar:

  • Vegetarisk
  • Vegan

Ingredienser

Gör så här:

1

Häll vatten i en kastrull och smula ner buljongtärningar. Tillsätt ingefära, vitlök, chili, mynta, soja, socker och sesamolja i kastrullen. Koka upp och låt sedan sjuda på svag värme under lock ca 10 min.

2

Lägg i nudlarna och koka ytterligare ca 4 min eller enligt anvisningarna på förpackningen.

3

Skär svampen i 1 cm breda skivor. Hetta upp olja i en stekpanna och stek svampen på medelhög värme tills den får lite färg, ca 2 min per sida.

4

Lägg upp buljongen och nudlarna i fyra skålar. Fördela svamp, grönkål, mango och böngroddar på soppan. Strö över sesamfrön och rostad lök. Servera med limeklyftor och en klick majonnäs.

Omdömen

Det finns inga omdömen än, bli medlem och bli den första att ge ditt betyg!