Fiskbiffar med nudelsallad och mango chutney dressing
- Lunch
- Middag
Fiskbiffar med smak av citron och ingefära passar perfekt till en asiatisk nudelsallad.
Ingredienser
Stekning:
Nudelsallad:
Mango chutney dressing:
Gör så här:
Mixa torsken hastigt i en matberedare, bara så pass att fiskenfinfördelas. Strimla citrongräset riktigt fint, annars blir det enträig smak. Blanda alla ingredienserna och forma till åtta biffar.Hetta upp oja i en stekpanna och stek biffarna på medelstarkvärme, cirka 3 minuter på varje sida.
Nudelsallad: Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen. Hettaupp oljan i en wok och fräs chili och vitlök någon minut. Lägg ibroccoli, vitkål och paprika och stek på stark värme någraminuter. Vänd ner nudlar, sweet chili-sås, limesaft, fisksås ochkoriander.
Mango chutney –dressing: Blanda yoghurt, chutney och lime, smaka av med salt.
Omdömen
Det finns inga omdömen än, bli medlem och bli den första att ge ditt betyg!