Bönbiff med krispig sallad i honungsdressing och avokadodipp

  • 4 portioner
  • 19 minuter
  • 16 ingredienser
  • Lunch
  • Middag

Härliga bönbiffar med kålsallad och avokadodipp.

Fri från:

  • Äggfri

Övriga märkningar:

  • Vegetarisk

Ingredienser

Sallad i honungsdressing

Avokadodipp

Till servering

Gör så här:

1

Värm bönbiffarna enligt anvisningen på förpackningen.

2

Mixa olja, vinäger, honung, senap, vatten, salt och peppar med stavmixer. Häll dressingen över grönsaksblandningen och låt dra en stund. Vänd ner spenaten.

3

Mixa avokado, sojabönor, örter, limesaft, vitlök och salt med stavmixer.

4

Servera blomkålsbiffarna med sallad i honungsdressing, avokadodipp, picklad rödlök och en citronklyfta.

5

Picklad rödlök: Skiva 2 rödlökar tunt och lägg i en skål. Värm ½ dl ättika (12 %), 1 dl strösocker och 2 dl vatten i en kastrull tills sockret lösts upp. Häll lagen över löken och låt dra minst 20 min.

Axplock av omdömen:

av
av Anonym
av Reem Shat