Bönbiff med krispig sallad i honungsdressing och avokadodipp
- Lunch
- Middag
Härliga bönbiffar med kålsallad och avokadodipp.
Fri från:
Övriga märkningar:
Ingredienser
Sallad i honungsdressing
Avokadodipp
Till servering
Gör så här:
Värm bönbiffarna enligt anvisningen på förpackningen.
Mixa olja, vinäger, honung, senap, vatten, salt och peppar med stavmixer. Häll dressingen över grönsaksblandningen och låt dra en stund. Vänd ner spenaten.
Mixa avokado, sojabönor, örter, limesaft, vitlök och salt med stavmixer.
Servera blomkålsbiffarna med sallad i honungsdressing, avokadodipp, picklad rödlök och en citronklyfta.
Picklad rödlök: Skiva 2 rödlökar tunt och lägg i en skål. Värm ½ dl ättika (12 %), 1 dl strösocker och 2 dl vatten i en kastrull tills sockret lösts upp. Häll lagen över löken och låt dra minst 20 min.