Bönbiff med krispig sallad i honungsdressing och avokadodipp

  • 4 portioner
  • 19 minuter
  • 16 ingredienser
  • Lunch
  • Middag

Härliga bönbiffar med kålsallad och avokadodipp.

Fri från:

  • Äggfri

Övriga märkningar:

  • Vegetarisk

Ingredienser

Sallad i honungsdressing

Avokadodipp

Till servering

Gör så här:

1

Värm bönbiffarna enligt anvisningen på förpackningen.

2

Mixa olja, vinäger, honung, senap, vatten, salt och peppar med stavmixer. Häll dressingen över grönsaksblandningen och låt dra en stund. Vänd ner spenaten.

3

Mixa avokado, sojabönor, örter, limesaft, vitlök och salt med stavmixer.

4

Servera blomkålsbiffarna med sallad i honungsdressing, avokadodipp, picklad rödlök och en citronklyfta.

5

Picklad rödlök: Skiva 2 rödlökar tunt och lägg i en skål. Värm ½ dl ättika (12 %), 1 dl strösocker och 2 dl vatten i en kastrull tills sockret lösts upp. Häll lagen över löken och låt dra minst 20 min.

Omdömen

Det finns inga omdömen än, bli medlem och bli den första att ge ditt betyg!