Tacobowl med kycklingfärs
Tacobowl med kyckling, mango, gurka, picklad rödlök och avokado- och ärtröra. En perfekt festlig fredagsmiddag.
Ingredienser
Picklad rödlök
Avokado- och ärtröra
Gör så här:
Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
Picklad rödlök: Rör hett vatten, socker och ättika tills sockret har löst sig. Vänd ner löken i lagen och låt stå till servering.
Avokado- och ärtröra: Mixa avokado med ärter och mynta. Smaka av med limesaft och salt.
Stek kycklingfärsen i olja tills den är genomstekt. Tillsätt kryddmixen och följ anvisningen på påsen. Fördela ris, färs, picklad lök, avokado- och ärtröra, gurka, mango och salladslök i fyra skålar. Servera med tortillachips, koriander och ev limeklyftor.
Omdömen
Det finns inga omdömen än, bli medlem och bli den första att ge ditt betyg!