Tacobowl med kycklingfärs

  • 4 portioner
  • 25 minuter
  • 19 ingredienser

Tacobowl med kyckling, mango, gurka, picklad rödlök och avokado- och ärtröra. En perfekt festlig fredagsmiddag.

Ingredienser

Picklad rödlök

Avokado- och ärtröra

Gör så här:

1

Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.

2

Picklad rödlök: Rör hett vatten, socker och ättika tills sockret har löst sig. Vänd ner löken i lagen och låt stå till servering.

3

Avokado- och ärtröra: Mixa avokado med ärter och mynta. Smaka av med limesaft och salt.

4

Stek kycklingfärsen i olja tills den är genomstekt. Tillsätt kryddmixen och följ anvisningen på påsen. Fördela ris, färs, picklad lök, avokado- och ärtröra, gurka, mango och salladslök i fyra skålar. Servera med tortillachips, koriander och ev limeklyftor.

Omdömen

Det finns inga omdömen än, bli medlem och bli den första att ge ditt betyg!