Ostfyllda köttbullar med matig kamut-vetesallad

  • 4 portioner
  • 30 minuter
  • 16 ingredienser

Saftiga och smakrika köttbullar med nyttiga grönsaker i ugn.

Ingredienser

Köttbullar

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 200°. Tillaga kamut-vetet enligt anvisning på förpackningen. Skär paprikan i bitar och löken i klyftor och riv grönkålen i bitar.

2

Vänd runt grönsakerna med olja, vitlök, salt och cayennepeppar på en plåt. Rosta mitt i ugnen ca 20 min (håll koll så att grönkålen inte blir bränd).

3

Blanda färsen med resten av ingredienserna och forma till stora köttbullar med blöta händer. Stek igenom köttbullarna i smör på medelvärme. Vänd ihop vetet med de rostade grönsakerna och pressa ev över citronsaft. Servera med köttbullarna.

Omdömen

Det finns inga omdömen än, bli medlem och bli den första att ge ditt betyg!