Ugnsbakade bönor med cream cheese

  • 4 portioner
  • 30 minuter
  • 16 ingredienser

Blanda dina grönsaker med olika sorters kokta bönor och rosta i ugn. Det blir en färgglad och mättande måltid tillsammans med ett gott bröd och en färskoströra med pinjenötter.

Ingredienser

Cream cheese-röra:

Till servering:

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 200°. Skölj bönorna och låt rinna av i ett durkslag. Häll dem i en ugnsform. Skär paprikan i mindre bitar och klyfta löken. Vänd ihop alla grönsaker och ringla över olja. Strö över kapris, chiliflakes och salt. Rosta i nedre delen av ugnen ca 25 min.

2

Rör ihop färskost med vatten och honung till önskad konsistens. Vänd ner pinjenötterna och smaka av med salt. Servera bönorna med bröd, rucola och färskoströran.

Axplock av omdömen:

av

Ovant men gott