Bananpannkaka med havregryn

  • 2 portioner
  • 10 minuter
  • 12 ingredienser

Vilken dröm att få dessa bananpannkakor gjorda med havregryn, banan och ägg till frukost eller mellanmål! Både mättande, nyttiga och goda med massa blåbär och kokosflakes. Bananpannkakan blir extra proteinrik med en klick keso till.

Ingredienser

Ingredienser

Serveringsförslag

Gör så här:

1

Mixa havregryn och chiafrön till ett mjöl. Mosa bananen med en gaffel och blanda med resten av ingredienserna till pannkakssmeten. Låt vila 3 min innan gräddning.

2

Värm kokosolja i en stekpanna och häll i smeten. Strö över frysta blåbär och grädda på medelvärme till fin yta undertill. Vänd och stek tills den är genomgräddad.

3

Servera med t ex Keso, soyyogurt, flytande honung, blåbär och kokosflakes.

Omdömen

Det finns inga omdömen än, bli medlem och bli den första att ge ditt betyg!