Glutenfritt fröknäcke

  • 1 portioner
  • 2 timmar
  • 9 ingredienser
  • Frukost
  • Mellanmål

Recept på glutenfritt fröknäcke med solroskärnor, pumpakärnor, linfrön och sesamfrön. Supergott och enkelt att baka. Recept av Lotta Lundgren.

Fri från:

  • Glutenfri

Ingredienser

Ingredienser

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 150 grader. Blanda kärnor, frön, mjöl, salt och fänkålsfrön.

2

Tillsätt vattnet och rör ihop till en smet. Låt stå 10 min.

3

Bred ut smeten så tunt som möjligt på en plåt med bakplåtspapper.

4

Strö över flingsalt och grädda mitt i ugnen ca 1 tim. Stäng av ugnsvärmen och låt brödet stå kvar och torka på eftervärmen.

Omdömen

Det finns inga omdömen än, bli medlem och bli den första att ge ditt betyg!