Stötta LB07 genom att stärka din hälsa med PerformIQ Life!

PerformIQ Life är en digital hälsoplattform med allt för ditt välmående där 40 % av intäkten går direkt till LB07!

Stötta LB07 samtidigt som du satsar på ditt eget välmående!

LB07 ska vara södra Sveriges ledande utvecklingsmiljö inom fotboll. Vi agerar annorlunda än andra fotbollsklubbar eftersom vi utmanar traditionella strukturer och normer. Detta gör oss innovativa och ger våra spelare och ledare en modern utbildning både på och utanför planen. Vårt fokus på utbildning och utveckling ger oss en stark tro på framtiden. Tillsammans med stadsdelen Limhamn-Bunkeflo vill vi bidra till en positiv samhällsutveckling och människors välbefinnande. Det vi gör idag ger oss framgång imorgon – och den framgången delar vi tillsammans. LB07 har inlett ett samarbete med PerformIQ Life för att stärka föreningens lagkassor. 

Med ditt stöd kan våra barn och ungdomar åka på träningsläger, cuper samt stärka sin föreningsgemenskap. På samma gång har du möjlighet att välja färdiga paket för att stärka din hälsa. Välj mellan paket och program som är fokuserade kring kondition, träning, återhämtning eller varför inte en blandning av alltihop? När du valt paket kan du i betalsteget välja vilket specifikt lag du önskar stötta. 40% av nettointäkten går direkt tillbaka till LB07.

Ange rabattkoden LB07 så får du ett års medlemskap för 799 kr (ord. pris 995 kr) eller specifika 90-dagars paket för 99 kr (ord. pris 299-399 kr) eller gåpodden i 90 dagar för 299 kr (ord. pris 499 kr).

Välkommen till PerformIQ Life – en digital hälsoplattform med rötterna i idrotten.

MedLB07s rabattkod får du nedan paket för 99 kr styck! Du väljer specifikt lag du vill sponsra i köpesteget.

Ange rabattkoden LB07 i betalsteget så får du köpa nedan paket för 99 kr styck.

För att köpa ett av nedanstående paket trycker du på blåa priset vilket tar dig till en ny sida där paketets innehåll radas upp.

Scrolla ned och fyll i uppgifterna som efterfrågas.

Steg ett är att skapa ett konto och steg två är att ange betaluppgifter. För dig som redan skapat ett konto kommer du till betalsteget direkt.

Från och med köp (eller from när presentkortet löses in) har du tillgång till paketets innehåll i 90 dagar.