Utmaningar

Jobba hemma

I den här utmaningen kommer vi att titta lite djupare på vad det innebär att jobba hemma. Vi lever just nu i lite speciella tider. Många jobbar hemma och det har en påverkan inom flera områden. Man sitter annorlunda, man äter annorlunda, svårt att skilja på jobb och fritid (när tar arbetsdagen slut) och man har inte samma sociala relationer. Vi börjar denna utmaning med en kortare föreläsning. Sedan kommer ni få utmaningar att prova kommande veckor. När det gått 10 dagar kommer ni att ha provat alla våra utmaningar och då ska ni välja vilka som passade er bäst och leva efter dem i minst 20 dagar till. Vi kommer även ge er olika tips på bra övningar för att inte få ont i rygg, axlar och nacke. Så prova de olika övningarna och kör minst en om dagen.

Om Jobba hemma

Vill du få tillgång till utmaningen: Jobba hemma?

För att få tillgång till utmaningen måste du köpa ett av våra tillgångspaket eller be ditt företag att uppgradera sitt konto. För att se alla vår paket klicka på knappen nedan för mer information.

I den här utmaningen kommer vi att titta lite djupare på vad det innebär att jobba hemma. Den börjar med en kortare föreläsning och sedan kommer ni få utmaningar att prova kommande veckor.