Omelett med fetaost

  • 2 portioner
  • 15 minuter
  • 9 ingredienser
  • Frukost
  • Lunch
  • Middag

Matig enkel omelett med fetaost, färsk basilika, spenat och hackade valnötter. Färgstark och supergod!

Övriga märkningar:

  • Vegetarisk

Ingredienser

Gör så här:

1

Mixa äggen med en näve av spenatbladen, vatten, salt och peppar till fin grön färg.

2

Fräs löken och resten av spenaten i olja tills spenaten sjunkit ihop.

3

Häll över äggsmeten och stek omeletten på medelvärme. Dra små hål med stekspaden och vinkla pannan så att smeten rinner ner i hålen, för att få omeletten jämnt gräddad.

4

Toppa med basilikablad, smulad fetaost och valnötter.

Axplock av omdömen:

av Maria Gabrielsson

god och enkel, perfekt lunch

av Anonym

Det är gott att steka med en tomatskiva också,

av Anonym