Grillade havskräftor med nudelsallad

  • 4 portioner
  • 40 minuter
  • 19 ingredienser
  • Lunch
  • Middag

Grillade havskräftor penslade med ett lime- och chilismör. Serveras till en fräsch nudelsallad med böngroddar, morötter och koriander.

Ingredienser

Dressing

Havskräftor

Gör så här:

1

Tillaga nudlarna enligt anvisningen på förpackningen och skölj sedan i kallt vatten.

2

Strimla morötter och salladslök. Rör ihop soja, vatten, fisksås, socker och limesaft.

3

Tillsätt chili och ingefära och vänd ihop med nudlar, grönsaker och sesamfrön. Toppa med koriander.

4

Dela kräftorna på längden. Rör ihop smör, chili, vitlök och limeskal (endast det gröna). Bred lite av smöret på kräftorna.

5

Grilla hastigt över het glöd. Klicka på mer smör och smula över flingsalt. Servera med nudelsalladen.

Omdömen

Det finns inga omdömen än, bli medlem och bli den första att ge ditt betyg!