Vegetarisk pastasallad

  • 4 portioner
  • 30 minuter
  • 11 ingredienser
  • Lunch
  • Middag

Vegetarisk pastasallad med grillad aubergine, paprika och smulad fetaost. Den färska basilika och vinägretten med vitlök är två måsten!

Övriga märkningar:

  • Vegetarisk

Ingredienser

Dressing:

Gör så här:

1

Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Blanda ihop ingredienserna till dressingen.

2

Skär auberginen i 1–2 cm tjocka skivor och pensla båda sidor med olja. Skär paprikan i stora bitar.

3

Grilla grönsakerna ca 10 min, skär dem i mindre bitar och vändner i dressingen. Låt dra några minuter. Blanda de grillade grönsakerna med pasta, fetaost och basilika. Strö flingsalt och vrid ett par varv med pepparkvarnen över salladen innan servering.

Omdömen

Det finns inga omdömen än, bli medlem och bli den första att ge ditt betyg!