Torsk med ägg och brynt smör

  • 4 portioner
  • 25 minuter
  • 8 ingredienser
  • Lunch
  • Middag

Kokt torsk med potatis och klassiska tillbehör.

Ingredienser

Gör så här:

1

Koka potatis i lättsaltat vatten. Lägg äggen i en kastrull med kokande vatten och låt koka 6 min.

2

Skölj fisken i kallt vatten och gnid in den med salt. Koka upp vatten och lök i en bred kastrull. Lägg i fisken och sjud under lock 5 min.

3

Bryn smöret i en kastrull tills det är gyllene och doftar nötigt. Hacka äggen grovt.

4

Ånga sockerärtorna i ett durkslag över potatisen de sista 5 min de kokar.

5

Servera torsken med potatis, hackat ägg, hackad persilja, brynt smör och sockerärtor.

Axplock av omdömen:

av

Kanon

av Anonym

Sååååå gott. Älskar fisk!