Strimlad biff- och mangosallad

  • 4 portioner
  • 41 minuter
  • 20 ingredienser
  • Lunch
  • Middag

Vietnamesisk sallad med smak av chili, lime och thaibasilika.

Ingredienser

Marinad:

Dressing:

Sallad:

Topping:

Servering:

Gör så här:

1

Lägg alla ingredienser till marinaden i en skål och mixa. Lägg ner köttet och blanda ordentligt. Låt stå i rumstemperatur cirka 1 timme.

2

Blanda ihop ingredienserna till dressingen. Vänd runt lök och vitkål i dressingen och låt stå i rumstemperatur cirka 1 timme.

3

Stek köttet med marinaden i het panna i omgångar under omrörning.

4

Blanda det varma köttet med salladsingredienserna och toppa med nötter.

Omdömen

Det finns inga omdömen än, bli medlem och bli den första att ge ditt betyg!