Spenatlasagne med chevre och soltorkad tomat

  • 4 portioner
  • 45 minuter
  • 11 ingredienser
  • Lunch
  • Middag

Krämig och smakrik vegolasagne med spenat, soltorkade tomater, chèvre, crème fraiche och ost.

Övriga märkningar:

  • Vegetarisk

Ingredienser

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 200°. Tina spenaten och krama lätt ut överflödig vätska. Salta.

2

Smula ner chèvren i en bunke och tillsätt soltorkade tomater, crème fraiche, vatten, vitlök, timjan och peppar. Mixa grovt med en stavmixer.

3

Varva lasagneplattor, sås och spenat. Avsluta med sås och toppa med riven ost.

4

Tillaga mitt i ugnen ca 35 min. Servera gärna med en tomatsallad.

Axplock av omdömen:

av Anonym

Gott

av Anonym

Lättlagad och god.

av Anonym

Perfekt den är lätt att laga och är god