Pastasallad med räkor och asiatisk dressing

  • 4 portioner
  • 30 minuter
  • 13 ingredienser
  • Lunch
  • Middag

Fräsch och festlig pastasallad med asiatiska smaker. Låt bönpasta, broccoli, räkor och chili blandas med dressing på lime, honung och koriander och toppa salladen med cashewnötter som kronan på verket!

Ingredienser

Gör så här:

1

Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen och kyl ner i kallt vatten. Skär broccolibuketter och broccolistjälk i tunna skivor, gärna på mandolin. Blanda broccoli, räkor, tomater, gurka, lök och chili. Tillsätt limeskal, limesaft, olja, honung och grovhackad koriander (ta gärna med stjälkarna). Vänd runt ordentligt och låt marinera 5 min.

2

Vänd runt räksalladen med pastan och smaka av med salt. Strö över cashewnötter vid servering.

Axplock av omdömen:

av Anonym

Smarrigt!

av

Varför är det nån form av socker i recepten. Alternativ önskad

av