Pasta med halloumi

  • 4 portioner
  • 19 minuter
  • 10 ingredienser
  • Lunch
  • Middag

Enkel pastarätt med stekt halloumi, sparris och egen paprikapesto som toppas med riven parmesan. Gott och mättande, garanterat uppskattat av hela familjen!

Fri från:

  • Äggfri

Övriga märkningar:

  • Vegetarisk

Ingredienser

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 250°. Halvera paprikorna och lägg bitarna med skalet uppåt på en plåt. Rosta mitt i ugnen tills skalet är lite brunsvart, ca 20 min. Kyl i kallt vatten, skala och ta bort kärnhuset.

2

Rosta solroskärnor i en torr stek- panna. Mixa paprika, olja, solros- kärnor, parmesan och vitlök till en slät pesto. Smaka av med salt. K

3

Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Ansa sparrisen och skär i bitar. Stek i het panna med olivolja, ca 2 minuter.

4

Skiva halloumi och stek i het stekpanna med olja. Dra ett varv med pepparkvarnen och toppa med riven parmesan.

Axplock av omdömen:

av Anonym
av