Kycklingfilé med puré och spenatpesto
- Lunch
- Middag
Festlig middag med enkla men roliga tillbehör.
Fri från:
Ingredienser
Gör så här:
Koka potatis i lättsaltat vatten. Mosa och tillsätt olja och salt. Vispa eller rör kraftigt till ett mos.
Blanda vatten, ättika med socker och smaka av med salt. Skiva löken i ringar och lägg i ättiksblandningen. Låt marinera tills maten är klar.
Hetta upp olja i en stekpanna och stek kycklingen ca 5 min per sida. Använd gärna stektermometer, kycklingen är perfekt vid 70°.
Mixa ihop spenat, vitlök, olivolja och vänd ner parmesan. Smaka av med salt och peppar. Servera den stekta kycklingen med potatispuré, spenatpesto och picklad rödlök.
Axplock av omdömen:
Varför är det nån form av socker i recepten. Alternativ önskad
Mycket gott och välbalanserat med spenatpeston samt picklade rödlöken. Lätt att tillreda. Detta kommer att hamna på vårt middagsbord fler gånger!