Halloumibiffar med rostad potatis

  • 4 portioner
  • 35 minuter
  • 14 ingredienser
  • Lunch
  • Middag

Vegetariska biffar med halloumi, morot och kikärtor. Enkla att göra och gott att servera med rostad potatis och spenat. Perfekt till middag!

Övriga märkningar:

  • Vegetarisk

Ingredienser

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 225°. Fördela potatis på en ugnsplåt och vänd runt i olja och salt. Rosta mitt i ugnen ca 25 min.

2

Skölj av kikärtorna i kallt vatten och mosa grovt i en bunke. Riv ner morötter, zucchini, lök och halloumi. Blanda runt med mjöl, ägg, bakpulver och salt.

3

Hetta upp olja i en stekpanna och stek små biffar av smeten på medelvärme, ca 3 min per sida. Vänd ihop spenaten med den varma potatisen och pressa över lite citron vid servering.

Axplock av omdömen:

av Katarina Hansson

Det godaste jag ätit!