Grönsaksbullar med blomkålscouscous

  • 4 portioner
  • 29 minuter
  • 5 ingredienser
  • Lunch
  • Middag

Färdiga grönsaksbullar med majs och morot, serveras med blomkålscouscous.

Fri från:

  • Fri från nötter

Övriga märkningar:

  • Vegetarisk

Ingredienser

Till servering:

Gör så här:

1

Tillaga grönsaksbullarna enligt anvisningen på förpackningen.

2

Riv ett blomkål till ett smul. Lägg ner i saltat kokande vatten ca 3 min. Sila av i ett durkslag.

3

Rör lingon och socker tills bären tinat och sockret löst sig. Smält och bryn smöret i en kastrull under omrörning tills det slutar skumma och doftar nötigt.

4

Servera grönsaksbullarna med blomkålscouscous, brynt smör och rårörda lingon.

Axplock av omdömen:

av

Ok

av

Varför smör ned mättat fett? Jag gjorde en yoghurtsås på naturell sojayoghurt, lime och citronpeppar 😃

av