Grillade kycklingklubbor

  • 4 portioner
  • 40 minuter
  • 16 ingredienser
  • Lunch
  • Middag

Grillade kycklingklubbor med kryddig tandoorimarinad, som serveras med en raitasås.

Ingredienser

Marinad

Raita

Gör så här:

1

Blanda yoghurten med tandoorikrydda, salt, limeskal (endast det gröna) och limesaft. Vänd ner kycklingklubborna i yoghurten och låt marinera i minst 8 tim.

2

Blanda yoghurten med gurka, rädisor, honung, chiliflakes, spiskummin och salt.

3

Tryck till de kokta potatisarna så de spricker och vänd runt i olja och vitlök.

4

Grilla kycklingen tills den är genomstekt och grilla potatisarna genomvarma. Smula salt över potatisarna och servera med kyckling och raita.

Omdömen

Det finns inga omdömen än, bli medlem och bli den första att ge ditt betyg!