Grillad makrill med potatissallad

  • 4 portioner
  • 35 minuter
  • 13 ingredienser
  • Lunch
  • Middag

Grilla makrill och servera med en somrig potatissallad på jordärtskockor, vaxbönor och dill. Toppa med kaprissmör.

Ingredienser

Potatissallad

Kaprissmör

Gör så här:

1

Skrubba potatis och jordärtskockor (skala ev skockorna).Koka i saltat vatten tills de är nästan mjuka. Tillsätt bönorna sista 3 min.

2

Vänd varsamt runt med dill, olivolja, citronsaft och salt.Vispa ihop smör och kapris med en elvisp.

3

Salta fisken och ringla över olja. Grilla först med skinnsidannedåt och sedan hastigt på andra sidan.

4

Servera fisken med kaprissmöret och den ljumma potatissalladen.

Omdömen

Det finns inga omdömen än, bli medlem och bli den första att ge ditt betyg!