Baconlindad järpe med primörer

  • 4 portioner
  • 29 minuter
  • 12 ingredienser
  • Lunch
  • Middag

Rostad palsternacka och sparris med baconfärsrullar och vitlöksbröd.

Ingredienser

Gör så här:

1

Sätt ugnen på 250°.

2

Rulla färsen till fingertjocka rullar. Salta och peppra. Linda bacon runt varje rulle.

3

Lägg sparris och palsternacka på en plåt och ringla över olja, honung och salt. Låt stå i ugnen cirka 15 minuter. Blanda sedan med rädisorna.

4

Stek färsrullarna 7-8 minuter runt om.

5

Blanda olja, vitlök och salt. Skär en skåra i bröden och fyll med vitlöksoljan. Grädda i ugnen enligt anvisningen på förpackningen.

6

Servera färsrullarna med grönsakerna och vitlöksbröden.

Omdömen

Det finns inga omdömen än, bli medlem och bli den första att ge ditt betyg!