Asiatiska vegobiffar med sötpotatisklyftor
- Lunch
- Middag
Smakrika, vegetariska biffar med vitlök, ingefära och koriander till sötpotatisklyftor och en chilihet majonnäs. En ganska lyckad måltid helt enkelt!
Fri från:
Övriga märkningar:
Ingredienser
Vegobiffar:
Till servering:
Gör så här:
Sätt ugnen på 200°. Skala och skär sötpotatisen i klyftor. Vänd runt i olja på en ugnsplåt med bakplåtspapper och salta. Rosta mitt i ugnen 20-25 min.
Lägg bönor, rotselleri, lök, vitlök, ingefära och ägg i en matberedare och mixa till en jämn smet. Rör ner mjöl, salladslök, koriander, ev chili och salt i smeten. Hetta upp olja i en stekpanna och klicka ut små biffar à ca ½ dl smet. Stek biffarna på medelvärme till fin färg.
Servera biffarna med sötpotatisklyftorna, isbergssallad, böngroddar, limeklyftor och srirachamajonnäs.
Omdömen
Det finns inga omdömen än, bli medlem och bli den första att ge ditt betyg!