Asiatisk nudelsallad med helstekt fläskfilé

  • 4 portioner
  • 40 minuter
  • 20 ingredienser
  • Lunch
  • Middag

Ingredienser

Marinad:

Nudelsallad:

Garnering:

Gör så här:

1

Putsa eventuellt fläskfilén. Blanda alla ingredienser till marinaden i en skål och mixa med en stavmixer. Marinera köttet minst 1 timme men gärna över natten.

2

Sätt ugnen på 175°. Lägg köttet och marinaden i en ugnsfast form. Sätt in fläskfilén i ugnen tills den har en innertemperatur på cirka 65 grader, använd en stektermometer, det tar 15-20 minuter.

3

Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen. Skölj dem i kallt vatten och vänd dem i lite olja så att de inte klibbar ihop. Blanda nudlarna med resten av ingredienserna. Garnera med koriander och limeklyftor.

4

Skär köttet i skivor och servera med salladen.

Omdömen

Det finns inga omdömen än, bli medlem och bli den första att ge ditt betyg!