Om PerformIQ Life

PerformIQ Life är en digital hälsoplattform med syftet att stärka folkhälsan i Sverige. Genom kurser, poddar, träningspass och mycket mer har vi någonting för alla - oavsett om du redan tränar flera dagar i veckan eller fortfarande kämpar med att komma igång. Vi har kurser inom självledarskap, mental hälsa och stresshantering likväl som träningspass för alla nivåer, målsättningar och intresseområden.

I våra poddar matas du med kunskap av våra inspiratörer och experter som på ett pedagogiskt vis leder vägen till ett bättre välmående. I plattformen möts du också av recept för alla smaker - med samma kärna: hälsosamt, snabbt och enkelt. Allt för att du med enkla knep ska på rätt spår och bli mer hälsosam, få ökad energi, bli gladare och må bättre tillsammans med oss.

Leila Söderholm

Medgrundare & inspiratör

Mats Petersson

Medgrundare & inspiratör

Möt vår VD. Pernilla Nilsson

Att få arbeta med hälsa och friskvård i en digital miljö är fortfarande nytt på marknaden - men växer i rekordfart. PerformIQ Life är en helhetslösning där du genom kunskapshöjande kurser, poddar, matinspiration och träningspass får verktygen till bättre val och en mer hälsosam energirik livsstil.

Vår vision är att du ska finna allt du behöver på en och samma plattform. Det ska vara enkelt, lekfullt och kravlöst att må bra. PerformIQ Life är din, lite envetna kompis som ständigt motiverar dig på rätt sätt för att hålla dig i form såväl fysiskt som mentalt.

Vi vill att PerformIQ Life ska vara tillgänglig för alla. Genom att finnas i digital miljö finns din hälso-verktygslåda med dig var du än befinner dig. I lurarna på vägen till jobbet, på laptopen under ett effeketivt lunchpass eller var helst som passar dig. Som användare ska du känna dig välkommen med ett personligt bemötande och relevant innehåll för just dig.

Som VD för PerformIQ Life ser jag det här som en spännande resa tillsammans med alla våra kunder, samarbetspartners, inspiratörer och idrottsprofiler.

Varmt välkommen till vårt community!

Pernilla Nilsson, VD och Partner - PerformIQ Life

Pernilla har en bakgrund inom konsultbranschen, hon har sen 20 år tillbaka arbetat i ledande positioner och utvecklat verksamheter och tjänster i Norden och Europa i en koncern som varit i ständigt tillväxt. De senaste fem åren i en målbild att omforma tjänster och organisation att anpassa sig till en digital arena.

Pernilla Nilsson

VD & Partner

Sara Haga

Grundare & Customer Care

Göran Söderholm

Grundare & Affärsutvecklare