Onlinekurs

Emotionell intelligens

Här kommer du få en introduktion till Emotionell intelligens, eller EQ som det också kallas. Det är ett område som det finns gott om forskning på och som vi kan fortsätta att utveckla genom hela livet.

Om Emotionell intelligens

Vill du få tillgång till onlinekursen: Emotionell intelligens?

För att få tillgång till kursen måste du köpa ett av våra tillgångspaket eller be ditt företag att uppgradera deras konto. För att se alla vår paket klicka på knappen nedan för mer information.

Varmt välkommen till kursen Emotionell intelligens!

Här kommer du få en introduktion till Emotionell intelligens, eller EQ som det också kallas (Emotional Questionnaire) Det är ett område som det finns gott om forskning på och som vi kan fortsätta att utveckla genom hela livet. Till skillnad från IQ, är EQ en samling utvecklingsbara beteendekompetenser som man kan reflektera kring och jobba på att utveckla i sin egen takt.

Det kommer att krävas en hel del reflektion genom den här kursen. Du kan passa på att reflektera i alla stunder och samtal där du märker att någonting känns inom dig eller när du märker att det du säger eller gör, väcker någon slags reaktion hos andra.

Till varje avsnitt får du ett par reflektionsfrågor som du kan arbeta med i din egen takt. Diskutera gärna dina reflektioner med någon som du har förtroende för, för att få en spegel från din omgivning. Det brukar vara ett roligt och bra sätt att utvecklas på.

Och vill du mäta din EQ och få specifik och personlig återkoppling på just dina styrkor och utvecklingsområden och få din egen EQ-rapport att fördjupa dig, kan du beställa den här: www.confidentleaders.se

Börja med att se på Introfilmen här innan du går vidare på första delen som handlar om Självuppfattning.

Kort om Emotionell intelligens

  • Antal avsnitt38 st
  • Antal videoklipp8 st
  • InspiratörerSusann Solfeldt
  • KategorierLedarskap