Onlinekurs

SOMA MOVE

Välkommen till mitt SOMA MOVE - Eight sessions program där jag tar dig på en spännande resa genom åtta olika sessioner. Syftet med programmet är att successivt bygga upp din styrka, rörlighet och medvetenhet i din kropp på ett spännande och roligt sätt. Sessionerna är starka och flödande med möjlighet till tydliga utmaningar för den som vill. Du följer med mig och jag visar dig vägen genom ett landskap av rörelser som hela tiden utvecklas för varje ny session. Min rekommendation är att du börjar med session ett och kör den så länge som du önskar och tills du känner att du vill gå vidare och få nya utmaningar. Då går du till session två, sedan till session tre och så vidare hela vägen till session åtta. Det finns ingen takt att följa, inga repetitioner att räkna och du rör dig helt i din egen hastighet. Jag förevisar alla sessionerna på engelska. Varmt välkommen!

Om SOMA MOVE

Vill du få tillgång till onlinekursen: SOMA MOVE?

För att få tillgång till kursen måste du köpa ett av våra tillgångspaket eller be ditt företag att uppgradera deras konto. För att se alla vår paket klicka på knappen nedan för mer information.

Soma move är en mjuk och stark rörelseform.

Syftet med Soma move är att skapa en kombination av styrka och rörlighet genom långa flödande rörelsemönster. Det finns stora likheter med yoga men i Soma move rör man mig sig utan att stanna i några positioner. Klasserna upplevs som starka och varma.

Soma move skapades 2012 av Cecilia Gustafsson och Linus Johansson och har sedan dess varit en mycket uppskattad rörelseform i hela landet och finns nu här för dig. I Soma move finns ingen takt att följa och därför inga repetitioner att räkna. Du bestämmer själv intensiteten och kan välja att det ska bli ett starkt, pulshöjande och svettigt pass eller ett lugnare, mjuka och mer avslappnande pass.

Soma move är till för alla och du är varmt välkommen.

Kort om SOMA MOVE