Onlinekurs

Sluta röka

Detta program som kallas Myli är skapat av företaget MyIndicators för att hjälpa dig att sluta röka på ett engagerande sätt med hjälp av kognitiv beteendeterapi (KBT). Föreningen Sjuksköterskor mot Tobak har granskat programmet. Vi har förberett ett kit som du kan skriva ut för att hjälpa dig i din digitala resa under de kommande fyra veckorna.

Om Sluta röka

Vill du få tillgång till onlinekursen: Sluta röka?

För att få tillgång till kursen måste du köpa ett av våra tillgångspaket eller be ditt företag att uppgradera deras konto. För att se alla vår paket klicka på knappen nedan för mer information.

Hej och välkommen till ditt “Sluta röka” -program! Vi har utformat detta 4-veckors program för att hjälpa dig i din resa mot ett rökfritt och hälsosammare liv. Varje vecka i programmet har ett fokusområde.

Vecka 1: Förberedelse
Vecka 2: Sluta röka
Vecka 3: Kämpa och håll ut
Vecka 4: Hantera återfall och gå vidare

Under programmets första vecka kommer vi att presentera vad du behöver göra för att förbereda dig inför stoppdagen (dag 8). Du kommer att gå igenom din egen personliga motivation för att sluta röka, reflektera över hur det påverkar dig och människorna omkring dig. Du kommer identifiera ditt rökbeteende t.ex. dina “triggers” som får dig att röka och hur du hanterar ditt röksug. Under varje dag har vi även aktiviteter som du kan göra. Du behöver inte göra alla aktiviteter men vi rekommenderar att du åtminstone gör en!

Kort om Sluta röka

  • Antal avsnitt28 st
  • Antal videoklipp19 st
  • InspiratörerMalene Schmidt
  • KategorierSluta Röka