Onlinekurs

Ledarskap för chefer Kurs 5 - Mål, Riktning och Fira framgångar

I denna kurs kommer vi gå närmare in på både på Målfokusering och motivation, men även Riktning och Livsvärden som många tycker är ett framgångsrikt sätt att arbeta på, när det kommer till att hitta motivation och skapa nya resultat.

Om Ledarskap för chefer Kurs 5 - Mål, Riktning och Fira framgångar

Vill du få tillgång till onlinekursen: Ledarskap för chefer Kurs 5 - Mål, Riktning och Fira framgångar?

För att få tillgång till kursen måste du köpa ett av våra tillgångspaket eller be ditt företag att uppgradera deras konto. För att se alla vår paket klicka på knappen nedan för mer information.

Välkommen till Ledarskap för chefer – Mål, Riktning och Fira framgångar

Vi kommer i denna kurs gå närmare in på både på Målfokusering och motivation, men även Riktning och Livsvärden som många tycker är ett framgångsrikt sätt att arbeta på, när det kommer till att hitta motivation och skapa nya resultat. Det viktiga här, är att du själv känner efter vad som tilltalar dig mest, vad som är mest gynnsamt för dig.

Inspiration, kunskap och teorier i denna kurs har hämtats från forskning av Eva Hambolt, Lars-Johan Bastås, Amy Edmondson, Brené Brown, Susan Wheelan, Daniel Goleman, Steven J. Stein, Howard E. Book, Robert Keagan, David Rock, Fredrik Livheim, samt från vår egen långa erfarenhet av chefs-och ledaruppdrag.

Kort om Ledarskap för chefer Kurs 5 - Mål, Riktning och Fira framgångar

  • Antal avsnitt13 st
  • Antal videoklipp7 st
  • InspiratörerSusann Solfeldt
  • KategorierLedarskap