Onlinekurs

Låt din hjärna blomma - Gåpodden del 2

Vad behöver hjärnan? Hur kan vi styra oss själva mentalt? Få hjälp med motivation, tempo och förståelse för hur kroppen fungerar. I Låt din hjärna blomma tar vi hjälp av experter på hjärnan.

Om Låt din hjärna blomma - Gåpodden del 2

Vill du få tillgång till onlinekursen: Låt din hjärna blomma - Gåpodden del 2?

För att få tillgång till kursen måste du köpa ett av våra tillgångspaket eller be ditt företag att uppgradera deras konto. För att se alla vår paket klicka på knappen nedan för mer information.

Gåpodden del 2

Vi fortsätter att hjälpa dig med motivationen, intervallerna och förståelsen för hur kroppen reagerar. I Låt din hjärna blomma tar vi hjälp av experter på hjärnan. Vi får lära oss vad som påverkar oss mest, varför vi gör vissa saker och vilka val vi borde välja för att få hjärnan att blomstra. Varför gör vi inte alltid det vi vet är bra för oss? Vad är det som får oss att stanna kvar i soffan, äta fel och ignorera vårt sömnbehov. 

I Gåpodden - Låt din hjärna blomma träffar Mats och Leila experterna:

  • Ulrika Ahlqvist, är expert på att förvandla svår teori till användbara fakta för oss vanliga människor. Efter att i ett decennium arbetat nära Sveriges främsta hjärnforskare, så vet hon hur vi ska få koll på hjärnan. Styr den istället för att bli styrd. 
  • Linda Bellvik, är pedagogen som i tio års tid arbetat med Sveriges främsta hjärnforskare. Vi pratar om fokus, om många bollar i luften och hur vi kan styra vår kapacitet smart. Linda är expert på att förklara det forskarna kommer fram till.
  • Anders Haglund, är idrotts och ledarskapscoach. Coachar både idrottare, ledare men också vanliga människor till mental klarhet. Mötet med en Transformativ framgångscoach som Anders förändrar mycket av det du tror att du vet. 

Kort om Låt din hjärna blomma - Gåpodden del 2