Onlinekurs

En vinnare gör det som krävs!

Följ med på en resa genom dig själv och skatterna längst vägen innefattar både fysiska och mentala lösningar för ett framgångsrikt liv.

Om En vinnare gör det som krävs!

Vill du få tillgång till onlinekursen: En vinnare gör det som krävs!?

För att få tillgång till kursen måste du köpa ett av våra tillgångspaket eller be ditt företag att uppgradera deras konto. För att se alla vår paket klicka på knappen nedan för mer information.

Hej, vad kul att du har hittat hem till mig!

Mitt namn är Caxton Njuki och jag arbetar som professionell hälso- och idrottscoach. I min vardag så hjälper jag ungdomar med att plocka fram sin sanna potential.

I den här utbildningen visar jag hur ungdomar hittar rätt verktyg för att skapa sin egen verklighet. Genom 10 inspirerande filmklipp får de följa med på en resa genom sig själva och skatterna längst vägen innefattar både fysiska och mentala lösningar för ett framgångsrikt liv. Oavsett om det gäller studier, träning, eller andra utmaningar som de behöver bemästra så är denna utbildning rätt steg att gå.

Många undrar idag hur de ska nå sina mål och drömmar, hur de smartast sätter upp en målsättning och får till en stabil struktur. Det är här som jag brukar komma in i bilden. Genom teamwork så skapar vi tillsammans ett sunt kretslopp där varje byggsten mot framgång muras ihop till en robust mur av trygghet och självkänsla.

Passa på att investera i den du ansvar för så ser vi till att de når toppen av sin förmåga.

”Du skapar din egen verklighet”

/ Caxton

Kort om En vinnare gör det som krävs!

  • Antal avsnitt11 st
  • Antal videoklipp11 st
  • InspiratörerCaxton Njuki
  • KategorierMål