Onlinekurs

Bodyfit med D Flex

Nå dina mål på bara 6 veckor, passar både dig som vill gå ner i vikt och dig som vill bli starkare och bygga muskler.

Om Bodyfit med D Flex

Vill du få tillgång till onlinekursen: Bodyfit med D Flex?

För att få tillgång till kursen måste du köpa ett av våra tillgångspaket eller be ditt företag att uppgradera deras konto. För att se alla vår paket klicka på knappen nedan för mer information.

Varmt välkommen till mitt träningsprogram Body Fit – nå dina mål på bara 6 veckor, passar både dig som vill gå ner i vikt och dig som vill bli starkare och bygga muskler.

Jag heter David ”D-Flex” Seisay och var en av de första att ta in personlig träning till Sverige för mer än 20 år sedan. Sedan dess har jag bland många andra, tränat personer som Max Martin, Dr Alban och Mikael Persbrandt.

Övningarna i kursen har hög intensitet och energi och innehåller rörelser som jag har utformat för att du ska få bästa resultat. Rörelserna fokuserar på mage och rumpa, insida/utsida lår, armar och på att stärka och definiera dina muskler. Dessutom innehåller programmet atletiska övningar för att lyfta och bevara din smidighet.

I träningsprogrammet ingår även ett kostprogram, utprovat av mig. Detta är för dig som vill förbättra dina kostvanor. Jag arbetar inte med några dieter utan lever efter mottot ”inga dieter, bara bra mat”.

Jag lovar dig att du efter dessa 6 veckor kommer att se ett fantastiskt resultat!

Programmet följer du två dagar i veckan under 6 veckors tid.
Resultat efter 6 veckor: Förbättrad kondition, styrka och smidighet.

// D-flex

Kort om Bodyfit med D Flex

  • Antal avsnitt33 st
  • Antal videoklipp29 st
  • KategorierTräning