Onlinekurs

Bli av med sötsuget på 4 veckor

Information som är lätt att ta till sig om varför vi bör undvika socker, du lär dig hur hunger-, sug och belöningssystemet fungerar med mera.

Om Bli av med sötsuget på 4 veckor

Vill du få tillgång till onlinekursen: Bli av med sötsuget på 4 veckor?

För att få tillgång till kursen måste du köpa ett av våra tillgångspaket eller be ditt företag att uppgradera deras konto. För att se alla vår paket klicka på knappen nedan för mer information.

Har du svårt att bara ta ett par godisbitar ur påsen? Vill du alltid ha något sött till kaffet? Eller misstänker du att det kanske är sockret som är boven i dramat, och skapar obalanser i din kropp?

Forskning visar att socker gör oss sjuka. Socker ökar risken för en inflammation i kroppen som i sin tur kan ge allvarliga sjukdomar som fetma, diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar och även viss cancer. Utöver det så bidrar socker till svajigt humör, dålig hy, orolig och uppsvullen mage och inte minst hål i tänderna.

Genom den här kursen har du möjlighet att minska eller bli kvitt ditt sockersug, en gång för alla.

Hur fungerar kursen?

Kursen sker helt online, där du kommer åt materialet direkt i din dator eller surfplatta. Jag uppmuntrar dig att avsätta fyra veckor för att på djupet ändra gamla mönster och få in nya vanor för att nå ett sockerfritt liv. Men det är under TVÅ veckor som vi äter helt sockerfritt, den första veckan kallas Mjukstart och den sista veckan kallar vi Anpassning till vardagen. Däremellan alltså ”hard core”.

I kursen får du:

  • Information som är lätt att ta till sig om varför vi bör undvika socker
  • Lära dig hur hunger-, sug och belöningssystemet fungerar
  • Praktiska tips för att mota suget i grind
  • Listor över vad som är tillåtet och vad du ska undvika under de fyra veckorna
  • Uppgifter att göra enskilt och sådana som du kan dela med mig för feedback
  • Receptförslag på härliga, mättande rätter såväl som smarta godsaker

Förväntade resultat:

När du slutar med det raffinerade sockret kommer du med största sannolikhet få ett stabilare humör och ökad energi, bättre matsmältning och renare hy, finare tänder, minskad värk och ökad förbränning. Du kommer också bli av med eventuella överflödskilon. Inte minst kommer du förebygga allvarliga livsstilssjukdomar.

Är du redo? Det är dags att ta sockersuget vid hornen. Du sitter vid ratten, men jag är din co-driver som ser till att färden blir av och du kommer i mål.

Kort om Bli av med sötsuget på 4 veckor

  • Antal avsnitt23 st
  • Antal videoklipp4 st
  • InspiratörerUlrika Fallenius
  • KategorierKost