Onlinekurs

Barre Move – både balett och yoga

Denna kurs är för dig som vill hitta nya sätt att träna upp din balans, rörlighet och stabilitet. Vi utlovar träningsvärk på helt nya ställen!

Om Barre Move – både balett och yoga

Vill du få tillgång till onlinekursen: Barre Move – både balett och yoga?

För att få tillgång till kursen måste du köpa ett av våra tillgångspaket eller be ditt företag att uppgradera deras konto. För att se alla vår paket klicka på knappen nedan för mer information.

Vad kul att du har hittat hit till vår kurs i Barre Move
Denna kurs är för dig som vill hitta nya sätt att träna upp din balans, rörlighet och stabilitet. Vi utlovar träningsvärk på helt nya ställen!

Inspirationen till Barre Move kommer främst från balett, yoga och funktionell träning. Under kursen tränar du igenom hela kroppen på ett effektivt men ändå skonsamt och funktionellt sätt.

Du tränar styrka, kroppskontroll, bålstabilitet, rörlighet och balans på ett lättsamt och tillåtande sätt med en pinne eller stol som enda redskap. Du kan växla upp nivån i din träning allt eftersom du känner att du är redo.

Du kommer att förbättra din hållning, och bli medveten om eventuella obalanser i kroppen, som du självklart kommer att kunna träna på att jämna ut och balansera upp.

Du behöver inte ha tränat balett eller yoga förut – alla moment utgår från basövningar i de olika teknikerna. Vi hoppas att du känner dig som en ”ballerina” efter denna kurs, och vi lovar, kursen passar alla. Från ung till gammal, stel som rörlig, kille som tjej.

Ta tag i din pinne så kör vi!

Kort om Barre Move – både balett och yoga