Ta din hälsa till en ny nivå!

Låt dig inspireras! Testa delar av plattformens innehåll helt gratis utan inloggning! 👇

Maximal förbränning med Leila Söderholm

Detta är ett 18 minuter långt träningspass som passar dig oavsett nivå. Passet börjar med en gemensam uppvärmning och sedan visar Leila varje övning på tre olika nivåer (lätt, medel och tuff) så du själv kan välja vad som passar dig bäst för respektive övning.

10 minuters magträning med Leila!

Effektiv magträning där du samtidigt jobbar med konditionen. Detta pass kräver ingen utrustning, men är skönt att hålla till på en matta. Passet är anpassat efter olika nivåer, så välj den svårighetsgrad som passar dig idag.

Magcirkel med Leila

Här kommer ännu ett magpass med Leila. Vi kör en magcirkel på 8 minuter

Hemmaträning med Leila!

Detta är ett träningspass som fungerar ypperligt att köra hemma. Det är drygt 20 minuter långt och är anpassat efter tre olika svårighetsgrader, så välj den nivå som passar dig bäst idag!

Grundträning med Mats

Detta är ett träningspass där Mats tar dig igenom en cirkel som bygger på fem övningar som du kör 10 gånger per övning i totalt tre varv.Se till att vara uppvärmd när du börjar med detta pass. Som redskap använder vi vikter vilket du kan fixa med hjälp av petflaskor med vatten (eller sand om du vill ha tyngre), mjölkpaket eller stenar.

Lite tuffare med Mats!

I detta träningspass kör Mats kör lite tuffare, vilket är perfekt steg när du har tränat andra program i cirka 4 veckor. När det är dags att växla upp ett steg så är det här passet perfekt. Tidsåtgång cirka 20 minuter och det går utmärkt att växla upp och ner i intensitet. Som redskap använder vi petflaskor med vatten, mjölkpaket eller stenar.

Passet innehåller 5 övningar och i snitt 10-12 repetitioner på 4 minuter och totalt 5 varv.

Intervallpass med Malin Ewerlöf!

Det här är ett intervallpass där du i ditt eget tempo kan börja utveckla din hastighet. Första gången du lyssnar rekommenderar vi att du hör på den långa versionen som du kommer åt här (55 min) där Malin utöver själva passet berättar hur du kan värma upp för att undvika skador. När du vet hur du ska värma upp så finns passet även separat ( i inloggat läge) så att du kan komma igång med intervallerna med en gång. Även om du kör i gång med passet direkt på plattformen så rekommenderar vi ordentlig uppvärmning innan du startar.
Lycka till!

Se över din rörlighet tillsammans med Elin Karlsson

Stretchning ökar kroppens rörlighet och minskar risken för skador. Dessutom främjar det avslappning. Genom att inkludera stretch i ditt liv kan du skapa en starkare, smidigare och mer avslappnad kropp. Här testar vi ett stretchpass med vår inspiratör Elin Karlsson.

Styrka med Elin!

Testa ett styrkepass som är knappt sju minuter långt. Det är Elin som coachar dig!

Pausövning du kan göra dagligen!

Det är i pausena som vi bygger upp styrka och energi, så se till att ta en paus och testa denna pausövning. Den är endast en minut lång men gör riktigt gott för axlar.

Förlängd utandning!

Förlängd utandning  är en andningsövning med en lugnande effekt på hjärnan och hjärtat och som aktiverar lugn och ro.

Gör så här:  Sitt med rak rygg • Placera båda fötter i golvet • Låt axlarna och armarna slappna av • Andas in genom näsan • Andas ut genom näsan (eller munnen) • Tänk dig en ballong i magen som blir stor vid inandning och liten vid utandning. Andas in genom näsan på 3 sekunder och andas ut genom näsan på 6 sekunder. (Är det svårt att andas genom näsan så går det bra andas ut genom munnen). Förläng eller korta tiderna du andas in eller ut:

  • 2 in/4 ut
  • 3 in/ 6 ut
  • 4 in/8 ut
  • 5 in/10 ut

Testa boxandning!

Boxandning eller att andas i fyrkant är en särskild andningsteknik som används av militärer, poliser och räddningspersonal för att återfå lugnet i mycket stressiga situationer. Andningen hjälper kroppen att snabbt gå från stress, ångest och panik till ett mer avslappnat tillstånd. Gör så här: Ligg ner på rygg avslappnat eller sätt dig på en stol med båda fötter stadigt på golvet. Sitt med rak rygg och armarna hänga längst sidorna eller vila avslappnat i knät. Slut ögonen om du vill.  Så här går tekniken till:

  • Andas in genom näsan medan du sakta räknar till fyra.
  • Håll andan och räkna till fyra.
  •  Andas ut genom munnen och räkna till fyra.
  • Låt lungorna vara tömda medan du räknar till fyra. Upprepa till dess att du åter känner lugnet.

Träna med Pischa (Coach i Biggest looser)

Detta är ett träningspass på 33 minuter som tränar igenom hela kroppen, utan redskap.