Erbjudande till dig som anställd via Tanum Kommun!

Här finns friskvårdsberättigad träning, recept, kurser inom kost, poddar, föreläsningar och mycket mer! Du får tillgång till allt i ett halvår för endast 199 kr. Se nedan!

Hälsa- inte bara träning!

Det ska vara kravlöst, enkelt och roligt att må bra. Hos oss får du alla verktyg du behöver för att göra just det. PerformIQ Life är den kompletta hälsoplattformen för ditt välmående!

I perioder kan vi behöva hjälp med återhämtning och att tanka energi. Därför har vi samlat en mängd innehåll på just det temat. Här finner du allt från djupverkande meditationspass, andningsövningar till promenadpoddar. För dig som behöver komma ned i varv ytterligare finns det en ”gå dig stressfri-podd” samt specifika föreläsningar med inspiratörer som bland annat lär oss att hantera stress, motgångar och sömnsvårigheter. På plattformen finns även flertalet självledarskap- och ledarskapskurser som exempelvis ”Leda på distans” för att nämna en av kurserna.

Hos oss hittar du även det mesta för en sund och hållbar relation till mat och kosthållning. Sök bland mängder av recept för dagens alla måltider och inspireras av smoothies och gröna juicer. Du kan även ta del av hela kurser om olika kostvariationer och upplägg anpassade efter ditt nuläge, behov och önskemål. Missa inte våra kurser inom mag- och tarmhälsa. Eller varför inte testa kursen ”Bli av med sötsuget” eller någon av våra ”Kom i livsbalans” kurser?

Gillar du att träna? Eller vill du komma igång eller behöver du öka din vardagsmotion? På plattformen får du tillgång till över 500 olika pass och träningsformer. Allt från promenera dig i form upplägg, pausövningar till löpkurser, styrkepass, yoga, meditationspass bland mycket annat. Använd dig av hälsokollen (ett självskattningstest) för att följa ditt välmående över tid och samtidigt få hjälp med att skapa anpassade program utifrån dina behov.

Du som anställd av Tanum Kommun får möjligheten att köpa ett presentkort till dig själv eller någon du tycker om. Med presentkortet får du tillgång till hela plattformen i sex månader för endast 199 kr istället för ordinarie pris 499 kr. Använd koden TANUM23 för att ta del av rabatten! Rabattkoden är giltig tom 8 mars 2023.

Hoppas vi ses på Life inom kort!

Köp ditt presentkort här