Investera i dig och din hälsa!

Just nu får du upp till halva priset på utvalda delar i vårt sortiment – det ska vara enkelt och kravlöst att komma igång, vässa formen och hitta balans i livet. Läs mer 👇

Hälsa- inte bara träning!

Glöm inte bort att ta hand om dig själv, du är trots allt den viktigaste personen i ditt liv! Ibland är det som låter enkelt ändå svårt att få till och därför vill vi hjälpa dig till balans i livshjulet. Vi ger dig verktygen för att du ska kunna må så bra som möjligt redan idag. Vi hjälper dig med det just du behöver vilket kan vara allt från vardagsrörelse, träning, kost till återhämtning eller sömn. För att tröskeln till att starta ska vara så låg som möjligt ger vi dig rabatt på nedan utvalt sortiment.

Du kan välja att teckna ett medlemskap i ett helt år för endast 499 kr genom att använda rabattkoden SM2023 i betalsteget (Ord. pris 995 kr). Du får då tillgång till allt på hela plattformen i ett helt år. Om du hellre vill börja med ett specifikt innehåll har vi några paket till rabatterade priser längre ned! Kroka arm med någon du tycker om, så kan ni peppa och motivera varandra till att satsa på ert välmående tillsammans.

Hoppas vi ses på Life inom kort!

Testa nedan paket i 90 dagar för 149 kr styck med rabattkoden SM2023