Bli starkare med Pischa Strindstedt och PerformIQ Life!

Här finns friskvårdsberättigad träning, recept och kurser inom kost, poddar, föreläsningar och mycket mer! Se nedan för erbjudanden! 👇

Vad vill du uppnå?

Pischa Strindstedt är hälsoinspiratören som peppar, motiverar och inspirerar människor till ett bättre mående. Sedan 2013 har Pischa tränat tusentals människor både via personlig träning, gruppträning, camp och i TV-rutan som coach i programmet Biggest Loser.

Nu har du möjligheten att träna tillsammans med Pischa här på PerformIQ Life – antingen genom att köra hela Pischas Bootcamp eller träna de pass som passar dig. Du väljer!

Tillsammans med PerformIQ Life har Pischa spelat in ett Bootcamp som består av 16 träningspass som fördelas på fyra veckor. Nyttja erbjudandet och ta del av Pischas Bootcamp för endast 299 kr (ord pris 499 kr). Du har tillgång till alla 16 träningspass i 90 dagar från köp.

Vi kan även erbjuda dig att ta del av hela PerformIQ Life. För ett års tillgång till hela sajten med träningspass, föreläsningar, kost, stress för endast 799 kr (ord pris 995 kr). Tryck på knappen nedan, eller ange koden PISCHA22 så får du ta del av rabatten.