Nytt år och nya möjligheter!

Just nu får du upp till halva priset på utvalda delar i vårt sortiment – det ska vara enkelt och kravlöst att komma igång, vässa formen och hitta balans i livet. Läs mer 👇

Vad vill du uppnå?

Nytt år och nya möjligheter! Året har precis börjat och kanske behöver du hjälp på traven med att skapa nya vanor? Ibland är det som låter enkelt ändå svårt att få till. PerformIQ Life vill hjälpa dig genom att uppmuntra till balans i livshjulet. Det vill säga allt från vardagsrörelse, träning, kost till återhämtning och sömn. För att tröskeln till att starta ska vara så låg som möjligt vill vi ge dig rabatt på nedan utvalt sortiment där vi erbjuder allt från promenera dig i form till program för att minska din stress.

Du kan välja att teckna ett medlemskap i ett helt år för endast 799 kr, använd rabattkoden GOTTNYTT i betalningssteget (Ord. pris 995 kr). Du får då tillgång till allt på hela plattformen. Om du vill ha något mindre kan du istället passa på att köpa enstaka innehåll till rabatterade priser, se längre ned!

Hoppas vi ses på Life inom kort!

Testa nedan paket i 90 dagar för 199 kr styck med rabattkoden GOTTNYTT