Stötta Brynäs IF med hjälp av PerformIQ Life!

PerformIQ Life är en digital hälsoplattform med allt för ditt välmående där 40 % av nettointäkten går direkt till Brynäs IF. En bra start!

Stötta Brynäs IF samtidigt som du satsar på ditt eget välmående!

Brynäs IF samarbetar med PerformIQ Life för att fortsätta ha möjligheten att ge så många barn som möjligt en bra start i livet. Brynäs IF vill vara en hockeyklubb för alla och tycker det är viktigt att barn och ungdomar känner sig inkluderade och att de genom föreningslivet får en naturlig plats att utvecklas på tillsammans.

Med ditt stöd kan föreningen fortsätta med sitt viktiga arbete framåt och låta fler barn- och ungdomar åka på träningsläger, cuper och stärka sin gemenskap inom laget. Samtidigt som du stöttar Brynäs IF så kan du genom våra valbara paket stärka din egen hälsa. Välj mellan paket och program som är fokuserade kring kost, kondition, träning, återhämtning eller varför inte en blandning av alltihop? När du valt paket kan du välja vilket specifikt lag du önskar stötta, eller så stöttar du Brynäs IF som förening. Hela 40% av nettointäkten går direkt tillbaka till Brynäs IF eller det specifika laget du valt.

Ange rabattkoden BRYNASIF så får du ett års medlemskap för 499 kr (ord pris 995 kr) eller specifika 90-dagars paket för 99 kr (ord pris 299-399 kr) eller Gåpodden i 90 dagar för 299 kr (ord pris 499 kr).

Välkommen till PerformIQ Life – en digital hälsoplattform med rötterna i idrotten.

Med Brynäs IF:s rabattkod får du nedan paket för 99 kr styck! Du väljer specifikt lag du vill sponsra i köpesteget.

TACK FÖR ATT DU STÖTTAR BRYNÄS IF

En bra start!