Vill du också komma i form tillsammans med coacher från Biggest Loser?

På PerformIQ Life finns friskvårdsberättigad träning, recept och kurser inom kost, poddar, föreläsningar och mycket mer! Se nedan för erbjudanden! 👇

Vad vill du uppnå?

Pischa Strindstedt är hälsoinspiratören som peppar, motiverar och inspirerar människor till ett bättre mående. Sedan 2013 har Pischa tränat tusentals människor både via personlig träning, gruppträning, camp och i TV-rutan som coach i programmet Biggest Loser.

Caroline Wilbois är dietist och driver ett uppskattat Instagramkonto och blogg med syfte att inspirera till en mer grön och framförallt god, hälsosam och enkel matvardag. Oavsett om du vill minska i vikt, äta för stärka dina friskfaktorer, hitta ny inspiration till hälsosam vardagsmat eller äta för en god tarmflora så guidar Caroline dig rätt. Just nu är Caroline även dietist i Biggest Loser.

Nu har du möjligheten att träna tillsammans med Pischa här på PerformIQ Life – antingen genom att köra hela Pischas Bootcamp eller träna de pass som passar dig. Samtidigt som du lägger om din träning har du möjlighet att få kosttips från Caroline. Du väljer!

Tillsammans med PerformIQ Life har Pischa spelat in ett Bootcamp som består av 16 träningspass som fördelas på fyra veckor. Nyttja erbjudandet och ta del av Pischas Bootcamp för endast 299 kr (ord pris 499 kr). Du har tillgång till alla 16 träningspass i 90 dagar från köp. Ange rabattkoden BIG23

För dig som vill kombinera träning med kurs inom kost kan du återigen använda koden BIG23 så får du tillgång till både Pischas Bootcamp och Carolines kostkurs för 399 kr (Ord. pris 599 kr). Från och med köp har du tillgång till detta paket i 90 dagar.

Vi kan även erbjuda dig att ta del av hela PerformIQ Life. Under ett års tid får du tillgång till hela sajten med träningspass, föreläsningar, kost, stress för endast 799 kr (ord pris 995 kr). Tryck på knappen nedan, eller ange koden BIG23 så får du ta del av rabatten. Längst ner på sidan ser du vad som ingår för dig som väljer att bli medlem på helårsbasis.

 

Vid årsmedlemskap hos PerformIQ Life ingår nedan:

 • Tillgång till över 500 pass och träningsformer.

  Välkommen att köra HIIT-pass, Tabata, styrka, statisk träning, rörlighet, yoga- och meditation och mycket mer.

 • Mental och fysisk utveckling med kända profiler.

  Lär dig hantera stress, motgångar och sömnsvårigheter. Våra coacher hjälper dig att bygga din mentala styrka.

 • Anpassad träningsaktivitet efter dina behov.

  Använd dig av hälsokollen eller aktivitetsguiden för att skapa helt anpassade program - just för dig.

 • Motivation till att nå dina mål.

  Det ska vara kravlöst, enkelt och roligt att må bra. Hos oss får du alla verktyg du behöver för att göra just det.