Stötta Järla IF FK med hjälp av PerformIQ Life!

PerformIQ Life är en digital hälsoplattform med allt för ditt välmående där 40 % av nettointäkten går direkt till Järla IF FK. Det självklara valet!

Stötta Järla IF FK samtidigt som du satsar på ditt eget välmående!

Järla IF FK samarbetar med PerformIQ Life för att fortsätta ha möjligheten att få så många barn och ungdomar att spela fotboll så länge som möjligt. Järla har fotbollsverksamhet för alla från fem års ålder och uppåt. Föreningen har som ambition att aldrig behöva neka någon att ansluta sig till föreningen. För att Järla IF ska kunna vara det självklara valet, där glädjen för fotboll står i centrum, behöver Järla utöka föreningens och de individuella lagens lagkassor.

Med ditt stöd kan föreningen åka på fler träningsläger, cuper och stärka sin föreningsgemenskap. På samma gång har du möjlighet att unna dig själv färdiga paket för att stärka din hälsa. Välj mellan paket och program som är fokuserade kring kondition, träning, återhämtning eller varför inte en blandning av alltihop? När du valt paket kan du välja vilket specifikt lag du önskar stötta, eller så stöttar du Järla IF FK som förening. Hela 40% av nettointäkten går direkt tillbaka till Järla IF FK eller det specifika laget du valt.

Ange rabattkoden JARLAIF så får du ett års medlemskap för 799 kr (ord pris 995 kr) eller specifika 90-dagars paket för 99 kr (ord pris 299-399 kr) eller gåpodden i 90 dagar för 299 kr (ord pris 499 kr).

Välkommen till PerformIQ Life – en digital hälsoplattform med rötterna i idrotten.

Med Järla IF FK:s rabattkod får du nedan paket för 99 kr styck! Du väljer specifikt lag du vill sponsra i köpesteget.

TACK FÖR ATT DU STÖTTAR JÄRLA IF FK

Med hjärta och hjärna!